Hétfőtől Spamalot jegyvásárlás - mit tegyünk?!

Mivel a chatben már érdeklődtetek, hogy tudunk-e Palis Spamalot előadás időpontokat, ezért úgy gondoltam itt is összegzem nektek az infókat. :) Előre szólok: a Spamalot egy nagyon bonyolult ügy jegyvásárlás szempontjából, de megéri a mizéria!!

1. Sajnos még mi sem tudjuk, hogy Pali mikor játszik a Spamalotban. Ennek az az oka, hogy ilyenkor még a színészek sem tudják.

2. Pali szeptemberben is alig egy héttel a premier előtt tudta meg, hogy mikor is játszik pontosan. De amikor megtudta, akkor rögtön át is küldte nekünk az időpontokat.

3. A Madách Színház honlapjára szeptember 25-én, azaz a premier napján(!) került fel a hivatalos szereposztás. Rájuk tehát nem érdemes várni.

4. Az már megvan, hogy összesen 15 Spamalot előadás várható, amiből a december 18-19-i esti, és a 29-e délutáni zártkörű, tehát azok kiesnek. Valószínűleg a 31-i esti is, mert azon az "első vonal", azaz a Szervét-Polyák-Nagy Sanyi trió várható.

5. A jegyvásárlás már hétfőn megkezdődik, illetve az internetes jegyértékesítés pedig már kedden.

SEGÍTSÉG: Azt a módszert ajánljuk, amit mi is követünk a csapattal.

-> A fennmaradó 12 (nem zártkörű) előadásból valamenyikre hétfőtől vegyünk jegyet. Találomra. Majd várunk és figyelünk.

-> Olyan december 10-e körül fogja tudni Pali megmondani, hogy mikor játszik ő.

-> Innentől kezdve megfigyelünk minden olyan létező fórumot, ahol jegycserét vagy jegyeladást/vételt eszközölhetünk. (Startlap fórum - Spamalot topik, Színház.hu fórum,Társulat Rajongók Fóruma - Anonim Palisták topik; a felsorolt fórumok pontos címét a blog oldalsávjában a Hasznos oldalak menüpont alatt találjátok)

-> A fórumokon meghirdetjük az eladni/cserélni kívánt jegyeinket és megírjuk, hogy mi melyik előadásra szeretnénk menni, majd várunk és imádkozunk, hogy valaki el akarja velünk cserélni a jegyét vagy kínáljon jegyet Palis előadásra.

AMIRE FIGYELJÜNK! A Madách korlátozta az egy fő által megvehető jegyet számát fejenként 6 db jegyre. Ez természetesen a Spamalotra vonatkozik.

Nekünk eddig bevált ez a módszer, remélem nektek is sikerülni fog. :)

Sajnos nincs egyszerűbb mód. A Spamalotra ennyire ügyes-bajos a jegyszerzés. Vagyis ha azzal a szereposztással akarjuk látni, amivel mi szeretnénk.
De hozzáteszem: az előadás mindenért kárpótol!!!

Amit ígérhetek: mihelyst megtudjuk a Palis előadások dátumát hiperszuper sebességgel közöljük veletek!

Sok sikert: Niki

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése