Finisben az István!

Augusztus 17-én mutatják be Szegeden az István, a királyt Pali főszereplésével. A társulat már Szegeden van, épül a díszlet, amiről Pali posztolt egy képet Facebookra. A Hungexpós díszlet Alföldi Róbert szerint csak jelzésértékű volt, nagyon kíváncsi vagyok a végeredményre. :) Mivel már csak augusztus 17-e után, a beszámolóval fogok jelentkezni, ezért összeszedem, milyen anyagokkal, eseményekkel hangolódhatunk rá a darabra.
(Plusz egy bónusz hír: 2014. áprilisában a Soproni Petőfi Színház bemutatja az Evita című musicalt, melyben Pali váltott szereposztásban fogja játszani Che-t és Perónt! Ez egy nagyon jó hír! :D)
  • Itt van elsőként a holnapi közönségtalálkozó, ami szegedieknek erősen ajánlott! A REÖK Palotában 17.00-tól várnak mindenkit a szervezők, ahol Alföldi Róberttel, Rosta Máriával, Feke Pállal, Stohl Andrással, Udvaros Dorottyával, Tompos Kátyával és Radnay Csillával találkozhatnak az érdeklődők. 
  • Augusztus 20-án már délelőtt figyelhetjük az RTL Klubot, hiszen 11.50-től werkfilmet láthatunk az István, a király előkészületeiről.
  • Augusztus 20-án este a tűzijáték után az RTL Klubon felvételről látható lesz a 30. évfordulóját ünneplő István, a király, így aki élőben nem tudja megnézni a darabot, mindenképp figyelje a televíziót!
  • Szintén az RTL Klub tudósított az utolsó budapesti próbanapról, a videó itt megnézhető. A Délmagyar cikke és fotói a próbanapról.
  • Pali és Stohl András együtt lubickolt. :P A Nők Lapja interjúhoz készült fotók itt megtekinthetők.
  • Remix készül az Oly távol vagy tőlem 2008-as verziójából, melyet Pali és Herczeg Flóra énekelt fel. DJ Dominique, Dave Martin & Bárány Attila fogja elkészíteni a dalt.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése