I.K. 3.0 - István szerepében Feke Pál!

Újabb nagyszerű hír Pali háza tájáról! Nemrégiben elindult saját musical stúdiója, ahol több korosztályban csoportos zenés színházi képzéseket tart majd, most pedig sajtótájékoztatón jelentette be a Zikkurat Színpadi Ügynökség, hogy az idén nyáron a Szegedi Szabadtéri Játékokon bemutatásra kerülő, 30. jubileumát ünneplő István, a királyban a Társulat után ismét Pali fogja István szerepét játszani! Azt hiszem, hogy nekünk, akik jórészt a válogató és a rockopera kapcsán ismertük és szerettük meg Palit, ez nagyszerű hír! Egyébként Szeged után augusztus 30-án a Budapest Sportarénában lesz látható az Alföldi Róbert által rendezett előadás.
Ahogyan az a plakáton is látszik, ez nem egy tipikus, korhű jelmezekkel megoldott előadás lesz majd. Alföldi Róbert egyébként is  híres arról, hogy modern köntösben, mai mondanivalóval szokta felruházni a darabokat. Ezzel együtt nyilatkozta, hogy nem szeretné "primitív módon aktualizálni" a darabot, hiszen az egymagában is tökéletes tükröt fog tartani nekünk, magyaroknak. 
Nagyon izgalmasnak ígérkezik a szereposztás további része is, hiszen Koppányt Stohl András, Rékát Tompos Kátya, Saroltot Udvaros Dorottya, Tordát Novák Péter, Gizellát Radnay Csilla, Laborcot Szemenyei János, Asztrikot László Zsolt játssza majd. Különleges vendégként Nagy Feró és Varga Miklós is szerepet kaptak az előadásban. A jubileumi bemutatót rögzíteni fogják és karácsonykor tervezik dvd-n kiadni. További olvasnivaló itt és itt, valamint egy interjú, egy sajtótájékoztatós beszéd, egy RTL Klubos reggeli interjú és egy híradós szereplés videó formájában megtekinthető.
A poszt további részében plakátokat mutatok, melyek forrása az I.K.3.0 Facebook oldal. Szerintem gyönyörűek lettek, nagyon hangulatosak. Főleg Udvaros Dorottyáé tetszik, igazi királynő rajta. 0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése