Boldog Szülinapot kedves blog! :)

3 év: 383 bejegyzés, 42.993(!) látogatás!!! Wow, tavaly 26 ezernél jártunk, egy év alatt majd 17 ezerszer néztétek meg a blogot! :D

Elnézést mindenkitől, tegnap, azaz a blog valódi szülinapján családoztam, de most itt az ideje, hogy megemlékezzünk 2009. július 23-ról, méghozzá a Feke Pál News első bejegyzéséről. :)
A szentendrei Skanzen Amfiteátrumban Pali egy fergeteges koncertet adott, mely azóta is életem legjobb koncertjei közé tartozik. :) Családias légkörben, barátokkal, sok nevetés közepette zajlott az esemény, mindig emlékezni fogok rá. :) Mivel nagy hatással volt rám az élmény, ezért elindítottam a blogot, hogy ti, kedves olvasók is részesülhessetek olyan élményekben, melyekre esetleg a nagy távolság vagy pénzügyi okok miatt nincs lehetőségeket. Tavaly össze is foglaltam, milyen főbb eseményekről tudósítottam az elmúlt két év során. Wow, elég jó ránézni erre az összefoglalóra, rengeteg minden történt Palival, mi is sok helyen jártunk, sok jó élménnyel gazdagodtunk. :) Ha lesz időm az elmúlt évről is csinálok összefoglalót, ha mégsem sikerül, akkor négyéveset mindenképp kaptok majd. ;)
Részemről nagyon örülök, hogy ilyen élmények részesei lehettem/lehetek, illetve köszönöm azoknak az embereknek, akik segítettek nekem eljutni koncertekre, előadásokra, és akikkel bármilyen apropó, koncert vagy előadás nélkül is nagyon jól érezzük magunkat. :))))
Természetesen igyekszem majd a továbbiakban is tájékoztatni benneteket Pali projektjeiről, karrierjéről, szerepléseiről. Aki mindig friss és fontos információkra vágyik, azoknak a fekepal.hu-t ajánlom, hiszen én nem mindig tudok frissíteni és up-to-date lenni, de próbállak kárpótolni benneteket a beszámolókkal, gondolatokkal, élményekkel, kicsit személyesebb hangvétellel. 
Mostanában kevesebb Palival kapcsolatos eseményen voltam, de amit már biztosan tudok, hogy ott leszek a gyulai Blues Brothers koncerten, valamint szeptember 8-án Szigetváron megnézem a Zrínyit, hosszú idő után ismét! :D Ezekről a happeningekről mindenképp jelentkezem beszámolóval, és remélem, hogy ti is minél több Palis fellépésre el fogtok jutni a közeljövőben. :) Addig is tessék nézni a Naptárat, lesz itt Miss Saigon, BB koncert a Margitszigeten, Zrínyi 1566 és Álomlányok is! :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Loading...