Hírek és jegyvásárlás

Először is egy szuper újítás a honlapról: megújult, flash formátumú Galériában nézelődhetünk. Bővebb leírás a galériáról itt. :) Aztán két októberi fellépés időpont: október 11-én ismét lesz SingSingSing II gála Veszprémben; október 13-án a Fehér Bot Alapítvány rendezésében egy Jubileumi Jótékonysági Koncert, melyen X-Faktor sztárok (Wolf Kati, Király L. Norbi), Csillag Születik felfedezettek (Vásáry André, Krizbai Teca), valamint Zséda és Szinetár Dóra társaságában lép fel Pali. Utóbbi koncert Debrecenben lesz a Főnix Csarnokban, jegyek 3500Ft és 2500Ft-os árban kaphatóak. Igazán szép alkalomból rendezik meg ezt a koncertet és biztosan maga a produkció is nagyon jó lesz. :)
Valamint tessék szépen felkészülni, október 3-án 10 órától sorbanállós jegyvásárlás a Madách Színház jegypénztárában (melegen kell öltözni, reggelenként már hideg van!), ugyanis már kaphatóak lesznek a jegyek a novemberi Spamalot és a decemberi Jézus Krisztus Szupersztár előadásokra. Online jegyértékesítés október 4-én 12.00-tól! Előadás időpontok a Naptárban!
We have a newly developed Gallery on the official website. :) Pali will performe on a Charity Gala on 13th October. From the third of October, we can buy tickets to the Spamalot and Jesus Christ Superstar productions.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése