December 1-től kapható a Paul&Hód termékcsalád!


Aki követi Pali hivatalos Facebook oldalát és a weboldalt, az minden bizonyára már tudja, hogy decemberben megjelenik a Paul&Hód termékcsalád! Aki első kézből szeretné hallani és megvásárolni a lemezt, az szombaton, november 24-én Székesfehérváron, a lemezbemutató koncerten megteheti! Sőt, dedikálás is lesz a koncert után. :) Még nem maradt le az sem, akinek nincs jegye, itt választhat magának: jegyvásárlás. Csatlakozz az eseményhez Facebookon is!
A Paul&Hódnak már van hivatalos Facebook oldala is, tessék csatlakozni! Ott első kézből értesülhettek majd minden fontos infóról, valamint a márkának nemsokára saját honlapja is lesz. A képek alapján a lemez és a bor mellett minőségi csokoládé illetve pálinka lesz még a portfólió része. Vagy ki tudja. :)
A lemezbemutató koncerttel, az ott felcsendülő dalokkal kapcsolatban Pali interjút is adott: Fehérváron kezdi turnéját. Ezen kívül egy rádiószpot is készült, melyben Pali beszél a márkáról. 
Gyertek a koncertre, izgi lesz! Én már várom a dalokat és a termékeket, kíváncsi vagyok, mit sikerült alkotni, de a design láttán és Palit ismervén biztosan minőségre számíthatunk. :)
Aki nem tud eljönni, az se keseredjen el, írok majd beszámolót a koncerten szerzett benyomásokról. Sziasztok!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése