Pali a Marslakókban és hiánypótlás

Kedves Olvasók! Bocsánat, amiért mostanában nem frissültünk, egy nagyobb volumenű betegség után vagyok, de most visszatérek, újult erővel! :D
Először is egy friss, ropogós hír a Budapesti Operettszínház Facebook oldaláról:
"Budapesti Operettszínház 
Ma este 20.10-kor az m1 műsorán a Marslakók című filmsorozatban Feke Pál és a Veled, Uram!"
Aztán,  - mint azt a hivatalos oldalról már bizonyára tudjátok, de azért összefoglalom nektek - hamarosan dübörög a Feke Pál & The Band musicalkoncert sorozat (magáról a koncertről itt lehet bővebben tájékozódni), aztán a Blues Brothersnek már van aloldala is, ahol az augusztus 3-i és 5-i koncertekre lehet jegyet venni (linket találunk a jegyvásárláshoz), nézhetünk kedvcsináló videót, hallhatunk rádióspotot és képeket is találunk a két főszereplőről, Paliról és Serbiről, valamint kiderült, hogy augusztus 8-án Gyulán is látható lesz a BB koncertshow. Mivel az augusztus a szabadtéri rendezvények ideje, ezért a Miss Saigon is látható lesz Baján 24-25-26-án. 
Hamarosan pedig Színházak éjszakája (márc 31.), aminek keretén belül 13 budapesti színház várja az érdeklődőket különleges programokkal. Pali az Operettszínházban lesz látható a Raktárszínházban 22.00 és 22.45 között.
Kellemes tavaszi napokat, jó színházazást és izgalommal teli várakozást kívánok a nyári műsorokhoz! Hamarosan jelentkezem!

Ui: Pali is érzi a tavasz megjöttét, már golfütőt is ragadott és ment a pályára. :)  

Frissítés: Marslakók epizód és cikk az Origón Pali cameójáról.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése