Blues Brothers 2012-ben a Margitszigeten

1 megjegyzés
2012. nyarán a Margitszigeten The Blues Brothers koncertshow Pali és Serbán Attila közreműködésével! A sztárvendég Tóth Vera lesz, míg olyan művésznők vokáloznak majd, mint Jónás Andrea, Fehér Adrienn vagy Veres Mónika. Augusztus 3-án és 5-én lesz látható a látványos show, melyről bővebb információt január végén kapunk. A plakát kattintásra nő!
Frissítés: Békés, Boldog Új Évet mindenkinek!

Dalpremier: Messze vagy...

0 megjegyzés


Debütált Pali hivatalos honlapján a Messze vagy... című dal. Hallgassátok szeretettel, nagyon szép! Pali írt néhány gondolatot a dal mellé, illetve szót ejt egy 2012-ben megrendezendő akusztikus koncertről, melyből lemezfelvétel is készül. Helyszín: Kecskeméti Katona József Színház. A Miss Saigon januári szereposztását is tudjuk már, ezen kívül egy Tunyogi Bernadett koncert is befigyel márciusra. S mivel ez a Karácsony előtti utolsó poszt, Békés, Áldott Ünnepeket kívánok mindenkinek!
Frissítés:  A Borsban többek között Pali is mesél arról, náluk hogy zajlik a Karácsony. :)
Frissítés2: Holnap 17.35-től az m1-en látható lesz A Szövetség karácsonyi műsora Fenyőtánc címmel. Ajánló és beharangozó. Maga a műsor egyébként január 14-én indul.
Frissítés3: A Fenyőtánc már meg is tekinthető az m1 videótárában ha netán valaki lemaradt volna róla. 

Nyomorultak videó és karácsonyi köszöntés

0 megjegyzés
Pali hivatalos weboldalán megtekinthető egy exkluzív összeállítás A nyomorultak musicalből, melyet a Kecskeméti Katona József Színház állított színpadra. A honlap kezdőlapja pedig karácsonyi hangulatba öltözött, s Pali köszönti a látogatókat. "Kedves Közönség!  Köszönöm, hogy egész évben megtiszteltek figyelmükkel! Egy előadónak ez a legnagyobb ajándék a közönségtől. Kívánok Önöknek, Nektek meghitt, békés ünnepeket és nagyon boldog új évet! Feke Pál"
December 18-án 20:15-től pedig tessék az m1-et nézni, ugyanis Pali szerepelni fog a Magyarország, szeretlek! című műsorban. A műsor itt visszanézhető.
És egy kis friss a Facebook-ról: Hamarosan hallható lesz egy új, lírai dal Palitól a hivatalos honlapon,  melynek címe Messze vagy... Alkotók: zene - Sebestyén Áron, szöveg - Miklós Tibor.

Prima Primissima Díjátadó Gála 2011

0 megjegyzés


Az m1-en tegnap látható volt a Prima Primissima Díjátadó Gála, ahol az elmúlt öt év Junior Prima díjas művészei léptek fel. Természetesen Pali is ott volt, a fellépést egy kisfilm előzte meg, mely bemutatta munkásságát, képsorokat láthattunk a Jézus Krisztus Szupersztárból, A nyomorultakból és az István, a királyból. Mivel országosan A társulat szereposztó műsor és a Szörényi-Bródy mű tette ismertté, ezért stílszerűen Nincs más utat énekelt Istvánként, majd Koppánnyá alakulva a rockopera legismertebb dala, a Szállj fel szabad madár következett.
Egy kis friss csemege ínyenceknek: Emlékeztek, amikor egy posztban mutattam a Morning Show Musicalt, amit Kasza Tibi (ex-Crystalos frontember) írt az őt folyton szívató trióról, Sebestyén Balázsról, Vadon Janiról és Rákóczi Feriről? Na, ennek a "musicalnek" az Operettszínházban egyes jeleneteit is felvették, természetesen Palit is láthatjuk Rákóczi Feri szerepében. Az Fókusz itt adás megtekinthető.