Broadway Feszt: Videókban

Holnap jelentkezem egy képes beszámolóval, addig is már megnézhetők Youtube-on Pali tegnapi fellépései. A sztárszerzők blokkon belül énekelt a Szörényi-turnusban, ahol a Veled, Uramon kívül István, a királyból is adtak elő dalokat. Kicsit furcsa volt Istvánt hallani Palitól és kollégáitól a Nagymező utca közepén, na de erre is sor került úgy látszik. Pali nyitott a Régi nótával, majd elhangzottak még dalok a Veled, Uramból és az Istvánból. István, a király: Oly távol vagy tőlem (Pali és Vágó Betti), Nincs más út (Pali és Dolhai Attila). Utóbbiról érdemes néhány szót ejteni, ugyanis Dolhai erősen megviccelte Palit. Már eleve úgy indította a belépőjét, hogy a tenyerét Pali arca előtt elhúzta, ezután ilyen lökdösődő, ugrándozó Koppányt láthattunk tőle, szegény Pali alig bírta ki nevetés nélkül. Érdekes duett volt, szó se róla! :D Ezeken kívül az Elisabeth-ből énekelt még Pali Haláltáncot.
A végére egy kis Saigon: októberi szereposztás a Miss Saigonhoz. Pali 14-e este, valamint 15-e és 16-a délután lesz látható John szerepében. 
Yo can watch videos about Broadway Festival in this post (click onto the links). Pali sang a few songs from Veled, Uram!, István, a király and Elisabeth. He is going to play John in Miss Saigon on the following days: 14th, 15th and 16th October.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése