Hétvégi program: A nyomorultak a Margitszigeten

Bár már június 25-26-án bemutatkozott a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a Kecskeméti Katona József Színház A nyomorultak című előadása, ezen a hétvégén Palival a címszerepben lesz látható a musical. Elég rossz idő volt a héten, főleg tegnap, de szerencsére most viszonylag tiszta az égbolt, remélhetőleg a mai és a holnapi előadás is rendben lemegy majd. :)
Én holnap megyek, hozok majd beszámolót! :) Addig is néhány videó a főpróbáról: Viva la Musical! (Egyházi Géza, Miller Zoltán, Fejes Szandra, Vincze Gábor Péter nyilatkoznak és az előadásból láthatunk részleteket) és Színház.hu (Korcsmáros György, Egyházi Géza, Koós Réka, Miller Zoltán nyilatkozik, szintén részletek a főpróbából). Pali eléggé kimaradt a videós szórásból, hiszen ő ma mutatkozik be Jean Valjean szerepében a Margitszigeten. Good luck! Nézőknek: Have fun! :D (Holnapra itt lehet még jegyet venni: szabadter.hu)
Today and tomorrow Pali plays Jean Valjean in the cultic musical, Les Miserables. The Margitszigeti Szabadtéri Színpad is an open-air theater, so we cross our fingers and pray: "Don't rain on their parade!" :P

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése