Szupersztár előadások és Miss Saigon interjú

Icipicikét el vagyok maradva a hírekkel, de most pótlás következik. Előtte egy kis beszámoló az évad utolsó Nyomorultak előadásáról. Szerencsém volt Kecskeméten lenni kedden és azt kell, hogy mondjam, az egész csapat kitett magáért, ismét állótaps volt. Pali valami olyan lelkiállapotban volt az egész előadás alatt, ami ösztönzőleg hatott az egész szerepmegformálásra, így egy általam még sosem látott, szó szerint megrázó és felkavaró Vidd hazát adott elő, ami után szűnni nem akaró üdvrivalgás tört ki a színházban. Sok Vidd hazát láttam már, de erre nem nagyon tudok mit mondani. O.o
A hírek... Pali június 24-én, június 25-én és július 5-én játszik Jézust a Szupersztárban, mivel legutóbbi zártkörű, ezért a két júniusi előadás marad, amire jegyet lehet váltani. Pali mindkét előadáson Varga Lajos és Balogh Anna kollégáival játszik. Valamint a Miss Saigon kapcsán a Zene.hu készített videós interjút Palival, de természetesen nem csak a Saigonról esik szó, szóba került a katonaság, a repülés, a szólókarrier és miegymás.

Firstly, a few words about the season final performance of the Les miserables in Kecskemét. It was a passionate Les Mis, the whole company did their bests, especially Pali, who got a big applause after the song Bring him home and at the end of the play.
Secondly, Pali will play Jesus in the Superstar musical on 24th and 25th June, and also on 5th July, but the last is not open for the audience.
We can watch an interview with Pali about Miss Saigon, solo carrier and other things thanks to the zene.hu.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése