Margitsziget videó és Saigon forgatás

A Fidelio A nyomorultak margitszigeti próbáin járt, ebből az apropóból született meg ez a cikk és benne a videó, amelyen többek között Pali is nyilatkozik. Az Operettszínház Facebook oldalán pedig Miss Saigon szpotforgatás címmel jelent meg egy mappa képekkel, valószínűleg reklámszpotot készítettek, amelyet hamarosan láthatunk tévében, interneten. A szereplők először civilben majd jelmezben láthatók a képeken.
The Fidelio's video about the Les Mis's rehearsal on the Margitsziget and the Operetta Theater's pictures about the Saigon spot shootig.
Frissítés: Tegnap lezajlott a margitszigeti Nyomorultak főpróbája. Minden rendben ment, persze technikai nehézségek a díszletek adaptálása miatt még adódtak. Egy fotó a díszletről. Reméljük a mai és a holnapi előadás is eső nélkül fut le, ahogyan a július 1-2-i Palis előadások. Illetve még két cikk A nyomorultakról: színház.hu1, színház.hu2. A Saigon kapcsán sem maradunk sajtóanyag nélkül, a stop.hu cikkében Pali Dolhai Attilával nyilatkozik, a Naprádió Sopron adásában szintén a "két katonacimbora" beszél a Miss Saigonról.
Two articles about Les Mis: színház.hu1, színház.hu2 An article about Saigon and a radio report. Enjoy!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése