Hírek és egy bejelentés

Először is bejelentés. A Youtube videós oldalon egy kedves Pali rajongó kérte, hogy ha lehet, angolul is legyenek fent a videók leírásai. Ezért úgy döntöttem, hogy nem csak ott csinálom ezt meg, de a külföldi látogatókra való tekintettel itt a blogon is a posztok végén lesz egy összefoglaló angolul a hírekről.
I decided to write english summaries at the end of the posts because I got some requests from foreign visitors on the Youtube channel of the blog. That request was about the video descriptions, but I thought maybe the short english summaries will be pleasure to the visitors who can't speak hungarian.

Azután a hírek röviden. :P Megvan a soproni Miss Saigonok szereposztása, Pali mindhárom előadáson játssza John-t. (Én 20-én megyek megnézni, akkor pont nem Vágó Zsuzsi lesz Kim és nem Szabó P. a Professzor... ) Május 21-én 19.30-tól (akkor meg lánybúcsúban leszek..) a Duna Tv-n lesz látható Szörényi Levente búcsúkoncertje, a Hattyúdal, amin Pali is fellépett. Illetve vasárnap Musical Bajnokság volt Székesfehérváron, ahol Pali zsűrizett, a nyertesek a Musical Kurzusra kaptak részvételi lehetőséget. Információim szerint nagyon erős mezőny volt, főleg a Children és Junior kategóriákban, énekeltek a Rebeccából, Légy jó mindhaláligból, Aidából, és sorolhatnám, illetve Gethsemane szólót is hallhattak a jelenlévők. A versenyről bővebben itt olvashatnak.
So the first summary. :) Pali is playing John in the musical Miss Saigon on 19th, 20th and 21th August in Sopron. Szörényi Levente's last solo concert was the Hattyúdal. Pali performed in this concert, and the Duna Television will broadcast this show on 21th August 7.30 pm. A Musical Contest was arranged in Székesfehérvár, Pali was the member of the jury.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése