Tv-s dömping

0 megjegyzés
Az elmúlt napokban nagyon sok műsorban volt látható Pali, ezekből szemezgetek most. Egyrészt lement a Zene az kell utolsó, 16. adása, melyben kimaradt jelenetek voltak láthatóak és felidézték a műsor emlékezetesebb pillanatait. Aztán kedden szerepelt az RTL Klub Reggelijében, a TV2 Joshi és Edina című műsorában valamint az M1-en a Teadélutánban. Míg első két műsorban kereskedelmi adókhoz mérten a szerelmi életéről faggatták, addig a Teadélutánban a hamarosan (konkrétan holnap) megjelenő Jézus Krisztus Szupersztár cd-vel kapcsolatos volt a beszélgetés, Polyák Lilla Hogy szeressem őt, Pali Gethsemane-t énekelt (kb 12. perctől kezdődik). Valamint egy kis más.. Szívhang néven kampányt indított a Magyar Kardiológusok Társasága, mellyel a céljuk, hogy felhívják a figyelmet a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésének fontosságára. A Madách Színház igazgatója és művészei is a kezdeményezés mellé álltak.

Zene az kell és dalpremier

0 megjegyzés
A Zene az kell 15. részében Dívákkal beszélgetett Pali, méghozzá Szulák Andrea, Szinetár Dóra és Koós Réka voltak az est vendégei. A másik jó hír pedig, hogy április közepén Pali honlapján lesz az Önkéntesség Európai Évének dalpremierje, akkorra készül el a Másnak élsz című szám melyet Pali ad elő és Lőrincz Ádám valamint Kámán Andrea szerzeménye maga a dal.

Szupersztár CD Pali főszereplésével

0 megjegyzés
Már kapható a Jézus Krisztus Szupersztár című Madách Színházas produkció hanganyaga, méghozzá dupla lemezen! Jézus szerepét Pali énekli, a lemezbemutató előadás március 31-én lesz, az előadás után pedig lesz lehetőség dedikáltatni a lemezt a színészekkel. Track lista. A CD itt kapható, szereposztása a következő:
Jézus: Feke Pál, Júdás: Serbán Attila, Mária Magdolna: Gallusz Nikolett, Pilátus: Sasvári Sándor, Heródes: Nagy Sándor, Kajafás: Szvétek László, Annás: Pankotay Péter. Péter: Nagy Balázs, Simon: Sánta László, Démonok: Baranyai Annamária, Ladinek Judit, Wégner Judit, Papok/Apostolok: Borbély Richárd, Ekanem Bálint, Sándor Dávid, Karmester: Kocsák Tibor, Bónusz:Nem tudom, hogy szeressem - Polyák Lilla, Getsemáné – Tóth Attila. ui.: Aki nem tud elmenni nem búsuljon, itt a blogon olvashat egy kis beszámolót a dedikálásról és az előadásról. :)

Új zenelejátszó a honlapon

0 megjegyzés
Egy nagyon spéci, új Zenelejátszóval bővült a hivatalos honlap. Illetve maga a lejátszó már megvolt, de most megújult, nem csak külsejében (új háttérkép, a dalok lejátszásakor betölti annak a cd-nek a borítóját, amelyiken megtalálható, vagy valami témában odavágó képet) hanem tartalmában is (még több dal, Pali előző szólólemezéről is illetve élő Nyomorultak felvételek). Összesen 43 felvételt lehet meghallgatni Palitól és a lejátszó akkor is szól, ha a hivatalos oldal többi része nincs megnyitva. ;)

Nemzeti dal 2009-ből

0 megjegyzés
Az alábbi felvétel 2009. március 15-én készült a Pákozdi téren Budapesten. Pali az Európát énekelte még a Nemzeti dal mellett. A fellépése után a kerület összes egyesülete, legalább 60 koszorúzott emlékművet, mi meg ott álltunk végig, nem akartunk tapintatlan módon lelépni. Mókás volt. :D A Nemzeti dal pedig kifejezetten tetszik Pali előadásában. Remélem mindenkinek kellemesen telt az ünnep, kinek közösségi programon, kinek családin, kinek pihenősen. :)




Hírek, azaz behozzuk a lemaradást

0 megjegyzés
Mostanában nem volt új bejegyzés, elnézést ezért, kissé elfoglalt voltam, suli, munka, satöbbi. Nade elég belőlem, kezdjük is ott, hogy február 25-én Pali Sáfár Mónika vendége volt a Madách Színház Tolnay Szalonjában. Ez egy zenés beszélgetés volt, ahol először énekelte el Pali a Bui-doit, mely a Miss Saigon egyik legszebb dala. A Miss Saigon mint tudjuk, augusztusban kerül bemutatásra a Budapesti Operettszínház produkciójaként Sopronban, s Pali Chris, a Vietnamban harcoló amerikai katona szerepét játssza majd. Szerintem gyönyörű ez a dal és ha Pali már ilyen színpadon kívüli műsorban is ilyen jól megfogta ezt a zenés lírát, ebből következtethető, hogy igazán nagyot fog énekelni és játszani Sopronban is. Hallgatom a dalt és eszembe jut, mennyire beleéghet a katonákba az az ország, ahol harcolnak, amiket látnak, ha haza is jutnak, soha nem lesznek már ugyanazok az emberek. Zárójel bezárva. :)
Közben a Zene az kell 13. és 14. része is lement. Előbbi a Neoton együttes munkásságát járta körbe, külön hangsúlyt adva a Szép nyári nap című musicalnek, melyben olyan kultikus slágerek szerepelnek, mint a Kell, hogy várj vagy a Latin szerenád. Én magam még nem láttam a musicalt, így arról nem tudok nyilatkozni, de már maguk a dalok miatt érdemes lehet megnézni. A műsor 14. részében Sylvester Lévay Grammy-díjas magyar származású zeneszerző munkássága volt a téma, főképp a hazánkban is bemutatott Elisabeth, Mozart és Rebecca musicalek kapcsán. Az Elisabeth-et ugyan csak dvd-n láttam, de imádom, nagyszerű dalok vannak benne (Az már nem én lennék, Kell egy tánc, Nagyot nőtt az árnyék, Haláltánc, etc) Valamint a Rebecca musical nagy munka és élmény volt nekem tavaly tavasszal, elolvastam a könyvet, amin alapul a musical, megnéztem a Hitchcock filmet, láttam az Operettszínház előadását többször is, nagyszerű thriller musical főleg a Szabó P. - Vágó kettős főszereplésével.
Aztán egy kis Jézus, a Szupersztár duplalemezes kiadványa március 31-én jelenik meg, az aznapi előadás után a közreműködő művészek a Madách Színház aulájában dedikálják a lemezt.
Megalakult Facebook-on a Feke Pál Fanclub, így rajongásra fel, ott is lehet írni, kommentelni, híreket olvasni!
Március 5-én West Side Story bemutató volt Sopronban, utána musicalgálát tartottak, amin a Miss Saigonból is csendültek fel dalok, Pali is közreműködött. Valamint a Miss Saigon reklámszpotját is bemutatták. Nem akarok kukacoskodni, de ezt a legenda újraéled szöveget pont most lőtte el a Madách a Szupersztár kapcsán. :P

Végül, de nem utolsó sorban nézzük a fellépés és előadás időpontokat:
Végtelen szerelem: április 19, május 15. és 16.
Sing sing sing II. gála: július 18. és 24.
Tehetséggel Sáfárkodók: július 20.
Május elseje: 17.30 - Soroksár, 21.00 - Dunaharaszti
Jézus Krisztus Szupersztár : Naptár, szereposztás

Na asszem egyenlőre ennyi. :D Most már igyekszem gyakrabban írni. xoxo

Nyomorultak: Mit tettem?

0 megjegyzés
Ismét egy újabb részletet nézhetünk meg a kecskeméti Nyomorultakból. A Mit tettem? című jelenet akkor látható, amikor a fegyenc múltját elfeledni nem tudó Valjean a püspöktől ezüstöt kap, hogy újrakezdje életét.