Pali az Önkéntesség Európai Évének nagykövete lett!

Az idei év az Önkéntesség éve Európa-szerte és Pali Miklósa Erika mellett azt a feladatot kapta, hogy felhívja a figyelmet az összetartás fontosságára. Külön holnapja is van a mozgalomnak ami itt megtekinthető valamint a nagyköveteket január 8-án délelőtt 10 órakor a Millenáris Teátrumban mutatják majd be Schmitt Pál köztársasági elnök és Viviane Reding, az Európai Bizottság alelnök asszonya jelenlétében. Pali honlapján is készült egy aloldal ehhez a fontos ügyhöz kapcsolódóan. Frissítés: cikk a megnyitó ünnepséggel kapcsolatosan.

Valamint tömérdek anyag a Mága koncertről: zene.hu cikk és galéria; bellacafe.hu cikk és galéria; stop.hu cikk és galéria; nice.hu galériák: koncert 1, koncert 2, fogadás; RTL Klub riport. (Tégy csodát énekelt és ez a nyakkendő szerintem jobb, mint ami a Hattyúdalon volt rajta.) Frissítés: ismétlik a Mága koncertet a Duna Tv műsorán január 13-án, 23-án és 30-án 20:05-ös kezdettel!

Az m2-n ismétlik a Géniusz, az alkimista c. sorozatot, az első epizód ma 21.25-től, a másik kettő január 12-én és 19-én lesz látható.

Aztán Pali a Hír Tv Iskolapélda c. műsorának vendége volt ma este, melyben a Junior Prima díj kapcsán beszélgettek Szmola Richárd orvossal (aki szintén díjazott) és Palival. A műsort ma 23.30-kor és január 7-én 14.30-kor ismétli a Hír Tv.

(Pali!! Lassíts, mert nem bírlak követni!!! :D )

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése