Sok-sok hír és Pali Boldog Karácsonyt kíván!

Akkor először a tények. Január-február után májusban lesz legközelebb A nyomorultak musical Kecskeméten mégpedig 13-a és 29-e között. Ezek az időpontok már bekerültek a Naptárba, a Miss Saigon augusztusi időpontjai mellé. A Miss Saigon egyébként szeptember 14-től bekerül a Budapesti Operettszínház színpadára. (Nyáron ugye Sopronban lesz látható szabadtéren.)
Aztán Pali a Madách Színház egy újfajta sorozatának első vendége lesz, mégpedig 2011. február 25-én 19:30-as kezdéssel a Tolnay Szalonban Sáfár Mónika fog beszélgetni vele. A műsor címe: Tehetséggel Sáfárkodók és egy zenés estről van szó, melyen a Madách Színház művészeivel beszélget majd a művésznő. (A plakát a bal oldalon látható.)
Tv-s megjelenés is várható, mégpedig holnap reggel 5.45-től a Tv2 Reggeli gondolatok című műsorának vendége lesz Pali és Csengeri Attila, a Jézus Krisztus Szupersztár lesz a téma, mi más lenne így Karácsony környékén. :) Egyébként Pali már szerepelt ebben a műsorban, a Feke Pál Videók oldalán meg is nézhető a beszélgetés. Akkor még István szerepéről volt szó illetve Pali frissen megjelent lemezéről, az Új világ várról, a műsorban fel is hangzott a lemezről egy dal, Az élet az úr!
Na és ha már Karácsonynál tartunk, Pali Facebook oldalán köszöntötte az ismerősöket és a rajongókat, ráadásul egy ajándékkal is kedveskedett. Íme az üzenet:

"Kedves Ismerőseim és Ismeretlen Ismerőseim! Kívánok Nektek békés, meghitt ünnepeket és szeretetben gazdag új évet!"

Valamint belinkelte a honlap kezdőlapját, amely karácsonyi díszbe öltözött és meghallgatható rajta egy eddig Palitól még nem hallott dal, a Fehér Karácsony. Én is Boldog és Meghitt Ünnepeket kívánok már előre is a Kedves Olvasóknak! :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése