Ez volt 2010

0 megjegyzés
Így az Óév utolsó napján engedjétek meg, hogy szóljak pár szót erről az évről. Igazán tartalmas és különleges év volt ez Pali számára, hiszen eljátszhatta élete első filmszerepét a Géniuszban, zenés műsort kapott a Duna Tv-n, aranylemez lett az Új világ vár!, két olyan volumenű bemutatója volt, mint a Jézus Krisztus Szupersztár és A nyomorultak, szerepelt a Csináljuk a Fesztivált! c,.műsorban és a Megasztárban, kiderült, hogy főszerepet kapott a Miss Saigonban és megkapta a Junior Prima Díjat elsőként a zenés színészek között. Persze ez mind csak töredéke az összes eseménynek, javaslom, hogy az oldalsávban tessék nyugodtan böngészgetni az ez évi archívumban, érdemes. :) Addig is Nagyon Boldog és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok Palinak és Minden Kedves Olvasónak! Az alábbiakban az ez évi Visszatekintő videóit nézhetitek meg, de az oldalsávban is össze vannak gyűjtve. BUÉK!
Január - Új világ vár!
Február - SingSingSing II. gála
Március - Géniusz, az alkimista
Április - 'A zene az kell'
Május - Csináljuk a Fesztivált!
Június - István, a király
Július - Trója
Augusztus - Országos Musical Kurzus Gála
Szeptember - Jézus Krisztus Szupersztár
Október - A nyomorultak
November - Magányos csónak (Megasztár 5.)
December - Junior Prima Díj

Szupersztár interjúk

0 megjegyzés
A Nők Lapja karácsonyi dupla számában a Jézus Krisztus Szupersztár rendezője, Szirtes Tamás, és a főbb szerepekben játszó színészek, Száraz Tamás, Ádok Zoli, Gallusz Niki, Nagy Balázs és Pali nyilatkoznak a szerepeikről és az ünnepről. A Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában december 26-án Szirtes Tamás, Serbán Attila és Pali mondták el gondolataikat a darabról. Más: a 2010-es Visszatekintő videói hónaponkénti lebontásban megtekinthetőek az oldalsávban.

Szupersztár Karácsonykor

0 megjegyzés
A Madách Tv ezzel a videós összeállítással kíván Boldog Karácsonyt. A videóban a Jézus Krisztus Szupersztárban közreműködők, köztük Pali is, vallanak arról, milyen náluk otthon a Karácsony vagy régen, gyermekkorukban milyen volt. A Szupersztár decemberi és januári előadásának időpontjai.

Újdonságok

0 megjegyzés
Először is elnézést, mostanában nem volt friss, de most mindent egyben megkaptok! :D Az újévi Mága koncert plakátja itt megtekinthető. Illetve aki Budapesten jár-kel és szemfüles, az a 4-es 6-os villamosok oldalán is felfedezheti Palit és a többi Mága-vendéget.
Aztán az 5-ik Zene az kell rész, amiben a klezmer zene volt a fő téma, Pali vendégei Jávori Ferenc "Fegya", Béres Attila és Győrfi Anna voltak. A 6-ik adásban Szörényi Levente életművéről esett szó, vendégek: Kovács Kati és Halmos Béla.
A Tv2 Reggeli gondolatok adása, melyben Pali és Csengeri Attila beszélgettek a legendás Szupersztár musical főszerepéről, itt megnézhető.
A Társulat visszatekintő utolsó részében pedig Szulák Andrea és Kerényi Miklós Gábor voltak Gundi beszélgetőpartnerei.
Ami pedig a legnagyobb újdonság, hogy ismét van Visszatekintő a Feke Pál Weben, ugyanúgy, mint tavaly is volt. A január az Új világ vár! koncertsorozat kecskeméti állomásáról szól, ahol Pali átvehette aranylemezét a lemezért.

Sok-sok hír és Pali Boldog Karácsonyt kíván!

0 megjegyzés
Akkor először a tények. Január-február után májusban lesz legközelebb A nyomorultak musical Kecskeméten mégpedig 13-a és 29-e között. Ezek az időpontok már bekerültek a Naptárba, a Miss Saigon augusztusi időpontjai mellé. A Miss Saigon egyébként szeptember 14-től bekerül a Budapesti Operettszínház színpadára. (Nyáron ugye Sopronban lesz látható szabadtéren.)
Aztán Pali a Madách Színház egy újfajta sorozatának első vendége lesz, mégpedig 2011. február 25-én 19:30-as kezdéssel a Tolnay Szalonban Sáfár Mónika fog beszélgetni vele. A műsor címe: Tehetséggel Sáfárkodók és egy zenés estről van szó, melyen a Madách Színház művészeivel beszélget majd a művésznő. (A plakát a bal oldalon látható.)
Tv-s megjelenés is várható, mégpedig holnap reggel 5.45-től a Tv2 Reggeli gondolatok című műsorának vendége lesz Pali és Csengeri Attila, a Jézus Krisztus Szupersztár lesz a téma, mi más lenne így Karácsony környékén. :) Egyébként Pali már szerepelt ebben a műsorban, a Feke Pál Videók oldalán meg is nézhető a beszélgetés. Akkor még István szerepéről volt szó illetve Pali frissen megjelent lemezéről, az Új világ várról, a műsorban fel is hangzott a lemezről egy dal, Az élet az úr!
Na és ha már Karácsonynál tartunk, Pali Facebook oldalán köszöntötte az ismerősöket és a rajongókat, ráadásul egy ajándékkal is kedveskedett. Íme az üzenet:

"Kedves Ismerőseim és Ismeretlen Ismerőseim! Kívánok Nektek békés, meghitt ünnepeket és szeretetben gazdag új évet!"

Valamint belinkelte a honlap kezdőlapját, amely karácsonyi díszbe öltözött és meghallgatható rajta egy eddig Palitól még nem hallott dal, a Fehér Karácsony. Én is Boldog és Meghitt Ünnepeket kívánok már előre is a Kedves Olvasóknak! :)

Jézus szereposztás + Nyomorultak a Margitszigeten

0 megjegyzés
Napvilágot látott a Jézus Krisztus Szupersztár december-januári szereposztása. Tessék-lássék! Valamint hivatalossá vált, hogy lesz A nyomorultak a Margitszigeten 2011-ben!

Pali megkapta a Miss Saigon egyik főszerepét!

0 megjegyzés
Pali John szerepét öltheti majd magára a 2011. augusztus 19-20-21-i soproni előadásokon. Az előadás a Budapesti Operettszínház produkciója lesz, a darabot Kerényi Miklós Gábor rendezi. Rajta kívül még egy szereplő nevét hozták nyilvánosságra ma délelőtt, Dolhai Attila Chris szerepét fogja énekelni. (John a főszereplő Chris legjobb barátja a darabban.) További információk és képek a sajtótájékoztatóról: Viva la Musical!, Fidelio, MusicalClub, fmh.hu Ajánlom mindenki figyelmébe a VLM galériáját, nagyon aranyos fotók vannak a két úriemberről. Frissítés: videó a sajtótájékoztatóról, cikk az Operettszínház oldalán.

Infók a Mága koncertről

0 megjegyzés
A korábbi híradások után bővebb információt is kaptunk a Feke Pál Webtől Mága Zoltán Újévi koncertjének fellépőiről. Lesz klasszikus zene, opera, operett, musical és könnyűzene is. Az est fellépő művészei: Komlósi Ildikó, Érdi Tamás, Fekete Attila, Zséda, Ádok Zoltán, Feke Pál, Pataky Attila, Galambos Lajos, Nyári Károly és lányai, valamint a Budapesti Operettszínház művészei: Oszvald Marika, Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté. Rendező: Kerényi Miklós Gábor. Jegyvásárlás

Nagyot nőtt az árnyék... 2008. március 29.

0 megjegyzés
Ha már A Társulatra emlékszünk vissza az m1-en, akkor a blogon is álljon itt egy szerintem kitűnő előadás. A Nagyot nőtt az árnyék című dal az Elisabeth-ből; Halál: Feke Pál, Rudolf: Wunderlich József. És hogy miért is pont ez? Személyes vonatkozás. Egyrészt imádom, az egész koreográfia, a szereposztás, ahogy a különböző karakterek egymásnak feszülnek, ahogy a különböző hangok kiegészítik egymást. Másrészt erre most döbbentett rá újra lakótársam, aki nem is nézte a Társulatot, de mondta, hogy ezt imádja és végignézte Youtube-on az összes létező verziót, de ebben annyira tetszik neki mind az énekteljesítmény, mind az előadás, hogy beleszeretett. Hát ez ihlette. :)