Társulat visszaemlékező - harmadik-negyedik rész + Zene az kell

0 megjegyzés
A Társulat nosztalgia harmadik adásában Kocsák Tibor, a műsor akkori zsűritagja, a Madách Színház zenei vezetője volt Gundel Takács Gábor vendége.

Frissítés: A Társulat negyedik adásának vendége Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház igazgatója volt. A zene az kell negyedik adása pedig a Rockszínházat járta körbe. Pali vendégei voltak: Várkonyi Mátyás, a Rockszínház alapítója, Nagy Viktor, a Győri Nemzeti Színház igazgatója illetve Szemenyei János színész.

Pali Jézusként Karácsonyozik

0 megjegyzés
No nem kisjézusnak öltözik be betlehemest játszani :P , hanem a Madách Színház színpadán játssza Jézust a Jézus Krisztus Szupersztárban, amint az a Dunakanyar Régió online magazinjának cikkéből is kiderül. A Jézuson kívül szó esik még a Nyomorultakról, Pali beszél a pihenésről (azaz nem pihenésről), Megasztárról, Jótékonysági estről, Zene az kellről, Szerelemkoncertről, szóval a közelmúlt, a jelen és a jövő projektjeiről. Ja és az újságban Rana fotója látható a Jézusból. :)

Spamalot 2011 február-márciusban is!

0 megjegyzés
2011 február 24. és március 6. között 13 alkalommal lesz látható a Madách Színház színpadán a Spamalot. Pali előadás időpontjai itt megtekinthetők. Jegyeket november 29-től lehet venni, a pénztárban aznap 10 órától, interneten másnap 13 órától, ahogy a Madáchnál azt megszokhattuk. :)

Képes

0 megjegyzés
Tegnap voltak videók, most lesznek képek! :D A Madách Színház és a Szervezés közötti üveg mögé bekerült egy Jézus Krisztus Szupersztár poszter, Rana lefotózta, itten van két kép, az első nappali fénynél (itt látszik Serbi arca), a második esti megvilágításban (itt szegény Serbi "kiégett," de a többiek jól látszódnak). Valamint balra látható egy Megasztár döntős kép Paliról, szerintem nagyon jó, ezért most beteszem. (Ha rákattintasz, bejön nagyobban.) Ennyi! :D

Videók + Szupersztár premier képek

0 megjegyzés
Tegnap volt A Társulat visszaemlékező műsor második adása az m1-en, melyben Cseke Péter, a Kecskeméti Katona József Színház igazgatója ejtett szót A nyomorultakban közreműködő "társulatosokról". A zene az kell 2/3-as adásában pedig Kerényi Miklós Gábor, a Budapesti Operettszínház igazgatója, illetve a teátrum két fiatal művésze, Bordás Barbara és Boncsér Gergely voltak Pali vendégei. A téma az operett műfajnak jövője volt.

A Madách honlapján általam eddig még nem látott képek vannak a Szupersztár premier partykról. Kép1, kép 2. Ezek a Palisak, itt van az összes.

Fellépés hírek és emlékeztető

0 megjegyzés
Pali Mága Zoltán Újévi koncertjének vendége lesz 2011. január 1-én a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyvásárlás
Változtak Pali tervezett A nyomorultak és Jézus Krisztus Szupersztár előadásai, a jelenlegi időpontok megtalálhatóak a hivatalos weboldal naptárában.

Illetve Emlékeztető! Holnap, azaz 21-én este 21.00-kor ismét A Társulat visszaemlékező adás az m1-en! Ezúttal Cseke Péter beszél majd arról, hogyan kerültek A Társulat szereplői A nyomorultak című kecskeméti, idén szeptemberben bemutatott produkcióba.

Szíj Melinda - Feke Pál: Magányos csónak (Megasztár 5)

1 megjegyzés
Frissítés: képgaléria a duett döntő próbájáról, Aktív beharangozó a döntőhöz, képek a döntőről

Pali Junior Prima díjat kapott + Megamánia

0 megjegyzés
Pali elsőként a zenés színészek között Junior Prima díjat kapott! :DDDDDD
"Tíz fiatal tehetség: öt színművész, két táncművész és egy-egy énekes, díszlettervező, illetve vágó vehette át a színház- és filmművészeti kategória idei Junior Prima Díjait kedden az Uránia Nemzeti Filmszínházban."
Frissítés: Blikk interjú Palival a díj kapcsán, Dívány.hu cikk és galéria.

Illetve kiderült, hogy Pali pénteken a Megasztárban Szíj Melindával énekel majd duettet, valamint a ma esti Megamániában látható lesz 23.25-től! (az interjú)

Társulat nosztalgia 1. rész és Pali a Megasztár 5-ben

0 megjegyzés
Tegnap este volt látható az m1-en a Társulatra emlékező műsor első része. Valamint a Feke Pál Weben olvasható hír szerint a Megasztár 5 duett döntőjében Bereczki Zoltán és Miklósa Erika mellett Pali is énekel majd a tehetségkutató egyik döntősével. A duett döntőt november 19-én, pénteken 20:40-től közvetíti a TV2.

A zene az kell 2/1-2.

0 megjegyzés
Frissítés: A zene az kell operettel foglalkozó 2/2-es része itt megtekinthető.
A zene az kell 2/1-es része itt megtekinthető.

Emlékeztetők!

0 megjegyzés
A zene az kell: második széria, első adás - november 6. Duna Tv 19:00
A Társulat visszaemlékező: első adás november 14. m1 21:00
További időpontok a Naptárban!