Összefogás estje Veszprémben

0 megjegyzés
Október 25-én Pali egy jótékonysági esten vett részt a Veszprémi Petőfi Színházban a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak megsegítésére, ahol többek között olyan művészek társaságában lépett fel, mint Ákos, Csík János, Miklósa Erika, Keresztes Ildikó, Varga Miklós, vagy Sasvári Sándor. Ákos honlapján egy képgalériát nézhetünk meg az eseményről, több képen Pali is feltűnik.

Szerelemkoncert jegyvásárlás

0 megjegyzés
A Madách Színház nem aprózza el, már november 2-ától megkezdi a jegyértékesítést a jövő februári Szerelemkoncertre. Akinek ez újdonság, vagy görgessen lejjebb pár hírrel, vagy olvassa el a rövid összefoglalót, naszóval: Valentin-napon illetve február 12-én útjára indul egy musicaldalokból és népszerű slágerekből álló koncertsorozat, mely a szerelem témája köré szerveződik és Palin kívül még Polyák Lilla, Homonnay Zsolt, Mahó Andrea, Csengeri Attila, Krassy Renáta, Posta Victor valamint Gallusz Nikolett fognak szerepelni benne. A színház jegypénztárában tehát kedden 10.00-tól, szerdán pedig 13.00-tól az interneten is megvásárolhatóak lesznek a jegyek. A koncertek időpontjai pedig itt megtalálhatók.

November 6-án indul A zene az kell

0 megjegyzés
A zene az kell november 6-tól szombatonként 19:00-kor lesz látható a Duna Televízió műsorán. Az adások időpontjai megtalálhatóak a Naptárban.

Ismét Társulat az Mtv-n!

0 megjegyzés
"A Magyar Televízió november 7-től öt vasárnapon át vetíti visszaemlékező műsorsorozatát A Társulatról, amely során részleteket láthatnak a showműsor legemlékezetesebb pillanataiból, valamint a stúdióban a húsz döntős beszélget az elmúlt két és fél év eseményeiről.

Műsorvezető: Gundel Takács Gábor

Vendégek: Alföldi Róbert, Szirtes Tamás, Cseke Péter, Kerényi Miklós Gábor, Kocsák Tibor és Szulák Andrea"

Forrás: Feke Pál Web

Holnaptól Szupersztár jegyvásárlás

0 megjegyzés
Holnaptól, azaz október 25-től (10.00-kor) indul a jegyértékesítés a Madách Színház jegypénztárában a decemberi és a januári előadásokra. Interneten másnap 13.00-tól lehet majd jegyet venni, ahogy az a Madách gyakorlata szerint lenni szokott. Pali tervezett előadás időpontjai megtalálhatók a hivatalos honlap naptárában, a teljes időpontlista (összes Szupersztáré) pedig a színház honlapján érhető el.

Változás!

0 megjegyzés
Pali november 5. helyett november 2-án játszik a Spamalotban. További időpontok a Naptárban.
Frissítés: A Madách Színház honlapján megtalálható a Spamalot októberi és novemberi előadásainak szereposztása.
Más... Facebook-on alakult egy fanclub, ajánljuk szeretettel minden kedves bloglátogatónak! ;) (Csatlakozni úgy lehet, hogy a jobb felső sarokban található Tetszik gombra kell kattintani.)

Jézus werkfilm és hírek

0 megjegyzés
A Jézus Krisztus Szupersztár werkfilmje itt visszanézhető. Valamint Pali október 25-én egy jótékonysági esten vesz részt Veszprémben, az eseményről itt többet olvashattok. 2011. február 12-én pedig egy koncertsorozatot indít a Madách Színház "Szerelemkoncert Valentin napon" címmel, melyben Pali is fel fog lépni többek között Polyák Lilla, Nagy Sándor, Gallusz Nikolett és Homonnay Zsolt társaságában.

Frissítés: A Szerelemkoncert teljes színlapja már megtalálható a Madách Színház oldalán. Annyi változás van, hogy Nagy Sanyi mégsem lesz, viszont fény derült Posta Victor, Mahó Andrea, Csengeri Attila és Krassy Renáta nevére is, a rendező Szerednyey Béla.

Jézusok a Reggeliben

0 megjegyzés
Holnap reggel, azaz szerdán az RTL Klub Reggeli című műsorában fog beszélni Pali és Tóth Attila a Jézus Krisztus Szupersztár werkfilmjéről, kb. 7.45-kor. via

Frissítés: a fenti adás itt visszanézhető. Ma pedig (október 13-án) 23.30-tól a Szupersztár werkfilmje az RTL Klubon. Ismétlés október 24-én 12.40-től.
Holnap pedig (október 14-én) a TV2 Mokkájában lesz Pali és A nyomorultakról beszél, várhatóan 08.25-től. A Mokka adása itt visszanézhető.

Újabb Szupersztár és A nyomorultak időpontok

0 megjegyzés
A Feke Pál Web naptárába újabb valószínűsített 2011. januári Szupersztár, illetve január-februári A nyomorultak időpontok kerültek be. Ezek azért valószínűsítettek, mert valószínűleg Pali fog ezekben az időpontokban Jézust illetve Valjean-t játszani, de ez még nem 100% ezért kövessétek figyelemmel a naptárat, ami mindig a legfrissebb információkat tartalmazza.

Emlékeztető! Ja és na felejtsük el, október 13-án szerdán este 23.30-tól Szupersztár werkfilm az RTL Klubon, amit október 24-én vasárnap 12.40-től ismétel majd a csatorna.

Nyomorultak ajánló

0 megjegyzés
Kikerült a Viva la Musical! oldalra egy kritika A nyomorultak szeptember 25-i előadásáról, melyben Pali játszotta Jean Valjean-t.
"Kétéves munka eredményeként mutatta be szeptember végén a Kecskeméti Katona József Színház Claude-Michel Schönberg, Alain Boublil és Herbert Kretzmer legendás művét, A nyomorultakat Korcsmáros György rendezésében. Első osztályú látvánnyal és hangzással, több kiemelkedő egyéni teljesítménnyel kel életre Victor Hugo monumentális regényének musical adaptációja a XIX. század első felének Franciaországáról – törvényről, szerelemről, forradalomról, megváltásról és emberségességről."

Breaking nyúz!

4 megjegyzés
Pali sajnos továbbra is beteg, ezért a holnapi (okt. 5.) és holnaputáni (okt. 6.) Szupersztár előadásokat még nem tudja vállalni. Innen is jobbulást kívánunk neki!

Frissítés: a legközelebbi Jézus széria december-januárban lesz, jegyvásárlás:

jegypénztár: október 25. 10.00 óra
online (www.madachjegy.hu): október 26. 13.00 óra

Folytatódik A zene az kell

0 megjegyzés
A Duna Tv és a műsor alkotói úgy döntöttek, hogy folytatódik a Pali által vezetett műsor. Az első részben a Valahol Európában és A dzsungel könyve szerzőivel beszélget majd Pali, míg a második és a harmadik adás az operettekről fog szólni. Bővebb információ: Viva la Musical! Hírforrásunk a Feke Pál Web. Köszönet!

Frissítés: A Feke Pál Web Hírek menüjében egy szpotot hallhatunk, melyben Pali beszél A zene az kell következő szériájáról.

Nyomorultak és Szupersztár anyagok

0 megjegyzés
A nyomorultak: fotógaléria és kritikák - kecskemetilapok.hu, lajosmizselap.hu; Kentaur interjú (a díszletekről); Rományi Nóra jelmeztervei.
Szupersztár: október 13-án 23.30-tól az RTL Klub Így készült rovatában a Szupersztár kulisszatitkaiba pillanthatunk be.
Valamint egy rossz hír: Pali még mindig beteg, ezért a most hétvégi Jézus előadásokat nem tudta vállalni, remélhetőleg a keddit már bírni fogja, de erről még értesítünk mindenkit.
Végül pedig a Fidelio.hu interjúja Palival.