Nagyon Boldog 2010-et Kívánok!

Kedves Blog Olvasók!

Először is szeretnék eredményekben, élményekben és Palis eseményekben gazdag új évet kívánni! Én és a Palis keménymag (a Kis Kórusom kórus és tánckar) Székesfehérváron költöttük el az óév utolsó napját, igazi karaoke-zós, zabálós, pálinkázós házibulival alapoztunk, majd kisétáltunk a város főterére megnézni Pali fellépését. A művész úr nagykabátban, sapkában, kesztyűben érkezett meg a színpadra, amit mi nagy örömmel kostatáltunk lévén nem volt valami nyárias az időjárás (bár hozzáteszem, télies sem). Ahogy azt a képen is láthatjátok, nagyon fess volt az úriember. :P A tömeg hömpölygött a téren, de mi nem zavartattunk magukat, oldalról szépen besétáltunk az első sor elé, hogy középről, frontvonalból bulizzuk végig Pali bő negyven perces performanszát. A Kép már kitisztult egy újabb, kicsit lassabb verziójával indultunk, majd következett a Berger végén falzettel nomeg rongyláb Palival xD, a Színes árnyék, az Érezz rám és közönség énekeltetés (Pali a csajok részét is énekelte, brutál jól majd ennek a dalnak a végén is kivágott egy falzettet), egy István egyveleg (a pogány oldal nótái), a Csavard fel a szőnyeget és végül a Hotel Menthol. Mi iszonyatosan jót buliztunk majd az éjfél előtti "Ki a leghangosabb a téren?" versenyt is megnyertük lepipálva a sok dudát, sípot, trombitát. Hiába, kincs van a torkunkban by Keveházi Krisztina. Pali csak somolygott a bajsza alatt, ő nyilván nem gondolta, hogy mi nyerünk..... :P Szegény egy pillanatra meg is ijedt, hogy a közveszélyes hölgykoszorúja kinyírja, ugyanis a pezsgőnk kibontása közben ő éppenséggel a dugó röppályájának végén állt, de aztán szerencsésen megúszta, a dugó még csak nem is repült el, Dalma olyan ügyesen felbontotta az áfonyás Voilát. Miután éjfélkor mindenhol tüzijátékok berregtek és a művész úr is kocsiba pattant, mi is szépen megléptünk, s kábé 20 perces walking in the rain után hazaértünk. Otthon levezetésképp még borzalmas videókat néztünk (nem mondom meg milyen művészek előadásában Sasvári, Homonnay, Mázs :P ) s végül hajnaltájt nyugovóra tértünk. Ez volt hát az este krónikája.

Utólagosan a St. Martin koncertről is egy pár szót. Az már nem volt ekkora élmény... Martin khmm, egy érdekes egyéniség. A zenéje szerintem inkább andalító lounge zene, mint koncertre való anyag, de ő tudja.... Pali a Vidd hazát énekelte Martin szaxofonos kíséretével. A fiú nagyon odatette magát, még a szaxizás sem vonta el a figyelmemet az előadásáról. Közös produkcióként még elhangzott a Fantom duett, Christine szólama helyett Martin játszott, Pali pedig a Fantom részéből énekelt egy keveset. Hogy ez után mi volt, arról fogalmam sincs, ugyanis "pofátlan módon megléptünk", hogy a művész úr cinkosan vigyorgós megjegyzését idézzem. :P

S végül, de nem utolsó sorban, a Feke Pál Web nagyszabású, a 2009-es évre visszatekintő sorozatának azon részeit emelném ide ki, amelyekhez külön videót készítettem. Nem amiatt, mert én csináltam, csupán azért, mert a többi hónaphoz nagyrészt olyan videók kerültek, amelyeket itt a blogon már korábban láthattatok. Mind a 12 hónapot itt nézhetitek meg. Felhívnám a figyelmet Dia 2010-es naptárára, melyet a december hónap ajándékaként kaptunk. Professzionális és gyönyörű munka!

S akkor íme a videók, melyeket ajánlok megtekintésre:

Január: Webber gála - Vágy, boldogság, szenvedély
Február: Soproni Feke Pál Band koncert - Nézz az ég felé Charlieval
Március: Veszprémi SingSingSing gála - Kell egy tánc (Elisabeth)
Július: Szegedi Szabadtéri Játékok István, a király - Szállj fel szabad madár Palitól
Augusztus: Pécsi István, a király - István dalainak egyvelege
Október: Spamalot premier - Szóban forgó dal
November: Fővárosi Nagycirkusz Abba Show - Bohemian Rhapsody

+ Április: Szegedi Dóm Jótékonysági Est az Ágota Alapítvány javára - Gethsemane a Dómban

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése