Apróságok

0 megjegyzés

Először is nagyon remélem, hogy mindenki túlélte a karácsony front-napjait, azaz a legnagyobb kajálásokat, sőt, még esetleg a tegnapi Szulák Andi koncertbe is belenéztetek. Én épp az Egy bogár életét néztem xD, amikor szerencsésen pont Palinál sikerült átkapcsolnom. Igazán fess volt a fekete öltönyben és ráadásul meg is táncoltatta Andit. No nem nagyon, csak egy picit. ;) Pali előadott dalai a My way és a Bicska Maxi (duett Andival) voltak.
Másrészt itten van a januári, kecskeméti koncert plakátja. Aki még nem hallott róla, az most pótolhatja. Katt a képre a nagyobb méretért! :)

Pali, a karácsonyi manó!

0 megjegyzés

Mivel holnap már szenteste, ezért gondoltam ezzel a kis előkarácsonyi, Palit táncoló manóvá változtató, bohókás videóval kívánok minden kedves blogolvasónak Nagyon Boldog, Békés Ünnepeket! Üdvözlettel: Niki

"Egyszál magam.....ban állok itt" :D

2 megjegyzés

Ismét Spamalot a Madách Színházban! Nagyon örültem, hogy ma én is megnézhettem a darabot, köszönet érte Diának és a lányoknak, hogy születésnapi ajándékként kaphattam egy jegyet az első sor közepére.

Nos. Bevallom, az első sorból Spamalotot nézni nagy merészség, hiszen irgalmatlan nagyokat lehet röhögni a darabon, s mindezt a színészek arcába, hát, meg is kaptuk a magunkét. Arthur, alias Szerednyei Béla erősen mutogatott ránk ahelyett, hogy a 01.01-es helyen megtalálható Grált kereste volna. :P

Azok a színészek, akiket már korábban is láttam a darabban (Pali, Szerednyei Béla, Nagy Balázs, Serbi, Galbenisz Tomasz) még életrevalóbban adják elő karaktereiket. Szerednyei hihhetetlen grimaszokat vágott, s a táncba is beleerősített. Mindezt a többiekre is elmondhatom, úgyhogy nem ismétlem magam. Najó, Serbi főként a Herbertjébe pakolt plusz hisztilöketeket meg vigyorokat, Pali tökélyre fejlesztette vonaglós lovaglását és hajzuhatagcsapkodását, de Herbert apjaként is egyre összetettebb figurát hoz, vegyük például a dühöngő "macsó papa" érzelmi váltását a fiát gyászoló, hüppögő, érzelgő gombóccá. Pali nagy dala, a Szóban forgó című, egyre inkább profi. Úgy értem énektechnikailag is, de főképp színészileg sokkal jobban formálja meg. Pirospont ezért!

Aki nagyon hiányzott, az Szente Vajk, mindazok ellenére, hogy Weil Robi fantasztikus volt parasztfiguraként, a magyar blokkban illetve Meinard atyaként. Polyák Lillát először láttam Tó úrnőjeként s nem csalódtam. Molnár Szilvi talán egy árnyalattal komplexebben adja elő a figurát, de ezt semmit nem von le Lilla érdemeiből. Kitűnően énekelt és igazán díva volt. Jajj, Barát Atit majdnem kihagytam. Ő egy cukipofa. A kerek arca csak úgy mosolyog ki a fejfedőjéből. Egy nagy Teletabi. Jóságos, csillog a szeme, élvezi, amit csinál, s nem mellékesen hatalmasakat énekelt. Szeretünk Ati!

Mindent összevetve tökéletes estét töltöttem a Madách első sorának kellős közepén a lökött bandával. ;)
* A képen balról jobbra Pali (Sir Galahad), Barát Attila (Patsy) és Szerednyei Béla (Arthur király) láthatók.

"Feke Pál mindent vitt"

0 megjegyzés

A blikk.hu egy rövid írásban összegezte Pali 2009-es elismeréseit, díjait, ezen kívül meg is szólaltatták a díjazottat:

"Fantasztikus év volt a 2009-es, én nem is hittem volna, hogy az István, a király sikere után ilyen folytatásban lesz részem. Büszke vagyok rá, hogy a Művészek Magyarországért díjért olyan jelöltet győztem le, mint például Zséda, vagy a Pepita-díjban olyan nagyságokkal osztozom, mint Pécsi Ildikó vagy Lorán Lenke. Egyetlen bánatom, hogy a magyar rádiók továbbra sem játszanak a lemezemről."

Most jött el az idő, kedves Palit kedvelő blogolvasók. Ha szeretnék/szeretnétek Pali dalait hallani akár az újonnan indult rádiókban, akkor tessék kérni, hiszen ez mind nekünk, mind Palinak jól esne. :)

Visszatekintő - Január

0 megjegyzés
A Feke Pál Web-re felkerült január hónap nagy eseményének, a Webber gálának szentelt visszatekintő. Itt megnézhetitek. :)

A további hónapok linkjét nem fogom kitenni, de előre szólok, minden nap érdemes lesz a FBW-re bepillantani.

Szilveszteri műsor + Ez volt 2009

0 megjegyzés

A ezen a plakáton megnézhetitek milyen fellépők várhatóak még az év utolsó napjának éjjelén Pali mellett, a székesfehérvári Városház téren.

Illetve ha vasárnaptól figyelemmel követitek a Feke Pál Web Hírek menüjét, minden nap kaphattok egy kis meglepetést Pali ezévi produkcióiból. Ide tüstént!

Jubileum

0 megjegyzés

Szeretném megköszönni az immárom több, mint tízezres látogatottságot. Örülök, hogy ezek szerint van értelme a blognak és sokan olvassátok. Várunk vissza benneteket! Üdv: Niki

Aranylemez az Új világ vár!

0 megjegyzés

Pali legutóbbi nagylemeze bearanyozódott! Gratulálunk! Az örömteli hírről a Viva la Musical! oldalán is olvashattok.


Pali a Prizmában

0 megjegyzés

Az m1-en futó Prizma kulturális magazin mai adásának témája a "Karrierépítés az előadóművészetben" volt, s ennek kapcsán Pali is megszólalt. A műsort itt nézhetitek meg: videótár

Díjeső - csapó 2.

0 megjegyzés

A Bella café honlapján egy rövid beszámolót olvashattok a Pepita-díj átadásáról és néhány fotót is megnézhettek az eseményről. Pali a díj bronz fokozatát kapta, az ezüst Lorán Lenkéé, az arany Pécsi Ildikóé lett.

A Fidelio oldalán pedig elolvashatjuk az Artisjus Zenei Alapítvány idei díjazottjainak teljes listáját. A díjátadás holnap kerül megrendezésre.

ATV Párshow

0 megjegyzés

Pali december 18-án az ATV Párshow című vetélkedő műsorában fog szerepelni Berkes Gabriellával. Műsorkezdés: 22:05.

Díjeső

0 megjegyzés

Pali az idei évben három díjjal lett gazdagabb:

* Artusjus 2009 díj (a kortárs magyar zenei életben folytatott kiemelkedő munkájáért, az Artisjus Zenei Alapítvány kuratóriumának szavazása alapján).

* Művészek Magyarországért Díj az év könnyűzenei előadója kategóriában szakmai jelölés majd közönségszavazás alapján.

* Pepita Díj 2009 közönségszavazás alapján. A díjakkal kapcsolatban szerepelt a 6 órai tea tegnapi műsorában.

Interjú - hírek Paliról

0 megjegyzés

Kedveseim! Fogadjátok szeretettel a saját önnön cikkemet (interjúmat) Palival, Paliról. Sok új infót tartalmaz, például, hogy milyen dalok várhatóak a következő musical lemezén vagy éppen miért is hívják a Feke Pál Band-et Feke Pál Band-nek és nem Ugató Kutyának. :P

Aida 2010-ben a Margitszigeten!

0 megjegyzés

A Margitszigeti Szabadtéri Játékok keretében ismét színpadra állítják Tim Rice - Elton John Aida című musicaljét, melyben Pali két évig (2007-2009) Radames kapitányt játszotta. Szereposztás egyelőre nincs, a tervezett előadás időpont 2010. július 2. Forrás

Rövidhírek

0 megjegyzés

* Palit jelölték - mint azt somlóievés közben megtudta - a Pepita magazin díjára, amit végül meg is kapott. További infók

* December 18-án meg fogja kapni az Artisjus díját a Kortárs zenében nyújtott munkájáért.

* Fonyódi Tibor honlapja szerint 2010. januárjára várható a Géniusz filmsorozat bemutatása, míg a Szörényi Levente Tanúhegyek című műve Fonyódi forgatókönyvével szintén 2010. decemberére várható. Fonyódi Tibor honlapja

Napi képünk: Pali és Flóra

0 megjegyzés

Árpi alkotása, fogadjátok szeretettel! :)

A felhasznált képek a tavalyi Magyar dal napja fellépésről (Pali) és István, a király előadásból (Flóra) származnak. Köszönjük az alkotóknak!

Karácsonykor Szulák Andi koncert az m1-en

0 megjegyzés

Frissítés! Most már biztos, hogy ezt a bizonyos koncertet adja le az mtv1. Forrás

Hogy ez miért hírérték nálunk? Nos, Pali a vendége volt Andi egyik koncertjének, amin My way-t énekelt. Ha jól gondoljunk - ugyanis infó nincs róla, hogy ez lesz-e az - akkor ezt a koncertet december 25-én 20: 05-től leadja az m1. Azért érdemes lesz belenézni, hátha. Addig is az a bizonyos My way Palitól, amit már az egyik korábbi Visszatekintő rovatunkban láthattatok.


Pali a St. Martin koncertről

0 megjegyzés

Pali a Fejér Megyei Hírlapnak nyilatkozott a december 29-i St. Martin koncetről. Azt mondja, igazán különleges lesz a közös fellépése a koncert házigazdájával. Olvass tovább!

Infók az új Sing Sing gáláról

0 megjegyzés
Infók az új veszprémi Sing Sing Sing gáláról, melyben Pali meghívott sztárvendégként szerepel.

Csúszik a kecskeméti Feke Pál Band koncert

0 megjegyzés

Sorozatos megbetegedések miatt a 2009. december 7-re tervezett Feke Pál Band koncert 2010. január 25-én lesz megtartva. A megvásárolt jegyek az új időpontra is érvényesek. Forrás

Apró hírek

0 megjegyzés

* A december 18-i zártkörű Spamalot előadás helyett Pali 22-én fog színpadra lépni. 18-án az Artisjus díjátadó gálán fog szerepelni.

*A december 19-i dunaújvárosi Musical Kurzus koncert (One Vision) elmarad.

* Megkezdődött a jegyvásárlás a január 22-23-i, veszprémi Sing Sing Sing II. gálára. Jegyvásárlás

Spamalot cd szereposztás

0 megjegyzés

Mint ahogy arról már korábban is beszámoltunk, piacra dobták a Spamalot musical magyar változatának cd-jét. A cd-t itt rendelhetitek meg. A cd megvásárolható még a Madách Színházban a Spamalot előadások előtt. A cd szereposztása:

Arthur király: Szerednyei Béla
Tó úrnője: Polyák Lilla
Sir Galahad: Nagy Sándor
Sir Lancelot: Hajdú István
Sir Robin: Szente Vajk
Patsy: Barát Attila
Herbert herceg: Serbán Attila
Sir Bedevere: Barabás Kiss Zoltán
Sir Nem szerepel: Sasvári Sándor
Mongol elöljáró I.: Németh Gábor
Mongol elöljáró I
I.: Ress Hajnalka
Bónusz: Arthur király: Szervét Tibor

Cikk és videók a bácsbokodi Feke Pál Band koncertről

0 megjegyzés

A bajahírek.hu egy összefoglaló cikkben emlékezett meg a november 20-án megrendezett bácsbokodi Feke Pál Band koncertről. Koncertvideókat a Feke Pál Videók Youtube oldalunkon találtok. Kellemes böngészést!

Képek a One Vision gáláról

0 megjegyzés

A fehérvár.net oldalon rengeteg képet és egy cikket találtok a nov. 28-i gáláról. Jó nézelődést!