Feke Pál Band koncert - Szentendre, Skanzen Amfiteátrum 2009. július 23.

A szentendrei Skanzen Amfiteátrum különleges és meghitt helyszínt nyújtott. Pali a színpadra lépve meg is jegyezte, milyen családias a légkör, majd belekezdett a fergeteges koncertbe, melyet inkább nevezhetnénk dalokkal fűszerezett stand-up comedynek. :D
Pali nagyon elemében volt, folyamatosan viccelődött, táncolt (!), közönséget énekeltetett, dicsért, beszólt (pedig MI tudjuk a dalszöveget! :P ) s nem mellékesen fantasztikusakat énekelt!
Volt itt minden!
Musical részletek (Jézus Krisztus Szupersztár: Júdás dala, Szupersztár, Gethsemane; Nyomorultak - Vidd haza; Elisabeth egyveleg, István, a király egyveleg, Hair - Nevem Berger; A zene - Valahol Európában), saját dalok (Új világ vár!; Színes árnyék), film- és világslágerek(Az élet az úr/Circle of life - Oroszlánkirály; Kit szerettél/You know my name - James Bond betétdal; Érezz/All right now - Free) és az is lehet valamit még kihagytam.
Szóval frenetikus volt az este, hol könnyeztünk a nevetéstől, hol a fájdalomtól homályosultak el a szemek. Voltunk nagyon vidámak, nagyon szomorúak, tapsoltunk állva és döngölődtünk földbe a Gethsemane alatt.



Koncertvideók Youtube-on
Élménybeszámolók a Társulat Rajongók Fórumán







0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése